Aktuelt

Vår kjære bror Bernt Stadven har fått hjemlov

Bernt Stadven har vært en trofast Herrens tjener iblant oss, som gjennom mange år har tjent oss til rik oppbyggelse. Hans klare forkynnelse har vært til stor hjelp og velsignelse for mange venner i inn- og utland. Jeg er svært takknemlig for hans gudsfrykt, hans renhet og ydmykhet i liv og tjeneste – et sant…

Les mer

Ungdommens Julebord 2023

Lørdag 16. desember ankom Oslo-ungdommen det nye lokalet på Bolstad, til et av årets
store høydepunkter. Det var endelig tid for ungdommens julebord, noe mange hadde sett
fram til med stor forventning. Om kvelden overgikk til disse forventningene? Absolutt.

ons 10. jan 2024

Hurra for 17. mai!

Norges nasjonaldag 17. mai hadde en fantastisk ramme av flagg, sol, is, glade barn og voksne. Akkurat som det skal være denne dagen. Menigheten i Oslo/Follo samlet seg i teltet på Gjersjøen kl 16 og programmet ble åpnet med «Gud, signe vårt dyre Fedreland» i vakker kvartett.  Så fikk vi festtaler av Gjermund Haukelidsæther og…

lør 3. jun 2023

16. mai – ungdommens kveld!

Kvelden før den store feiringen av Norges nasjonaldag ble på tradisjonell vis feiret med ungdomssamling, denne gang på Sjeisenåsen.

man 13. jun 2022

Hipp, hipp, hurra!

Det er på grunn av de gudfryktige vi har det så godt og 17. mai er barnas dag! I Norge feires ikke nasjonaldagen med militærparader, men det er en fest for barna, en fest for fremtiden.

søn 12. jun 2022

Fra Styret 

Året 2021 var fortsatt preget av Covid-19 pandemien og de begrensninger det medførte med tanke på å kunne gjennomføre våre vanlige aktiviteter. BKM Oslo og Follo, som samfunnet ellers, støttet opp om myndighetenes smitteverntiltak og bidro ved det til den felles dugnadsinnsats for å begrense pandemien.

lør 12. feb 2022

Seniortreff

15. september var det igjen Seniortreff på Glenne gård.

ons 30. sep 2020